Holdtræning

Vores holdtræning er unik, da alle vores instruktører er fysioterapeuter. Dette gør os i stand til at tilpasse holdtræningen til dig og tage højde for eventuelle skavanker eller udfordringer. Læs mere om vores instruktører under “Mød teamet”.

TræningsHulen - Holdplan - Valby, Sydhavn

Fit&Stærk

Fit&Stærk er der fokus på effektiv træning, som sikrer at vi opbygger styrke/kondition og bliver godt klædt på, til at håndtere hverdagens fysiske udfordringer. På alle vores hold tilpasser holdinstruktøren øvelserne til den enkeltes erfaringsniveauer, helt fra nybegynder til erfaren.

Fit&Stærk starter altid med en generel opvarmning. Når alle har fået varmen, gives en introduktion til dagens program og grundig instruktion i de øvelser der venter. Herefter er det tid til at få sved på panden.

MorgenFrisk

MorgenFrisk træner vi udenfor i den friske morgenluft. Der er fokus på effektiv holdtræning med kettlebells, som sikrer at vi både opbygger styrke/kondition og bliver godt klædt på, til at håndtere hverdagens fysiske udfordringer. På alle vores hold tilpasser holdinstruktøren øvelserne til den enkeltes erfaringsniveauer, helt fra nybegynder til erfaren.

MorgenFrisk er den perfekte måde at få klaret træningen inden dagens gøremål og afholdes mandag, onsdag og fredag fra kl. 6:30-7:00 på parkeringspladsen ude foran TræningsHulen.

Selvom træningen på MorgenFrisk kun er 30 min, er der masser af mulighed for at få både sved på panden, hyggeligt samvær, frisk luft og ikke mindst også en kop kaffe at slutte af på.

Stræk&SlapAf

Velkommen til Stræk&SlapAf, hvor vi inviterer dig til at sænke tempoet og komme ned i gear. Gennem en kombination af effektive vejrtræknings- og udstrækningsøvelser er vores fokus at skabe en følelse af afslapning og velvære. Selvom vi ikke kan garantere, at du bliver et slangemenneske efter blot én eller to sessioner, er Stræk&SlapAf en god mulighed for at stoppe op og mærke dig selv.

Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med yoga eller lignende træningsformer, er du mere end velkommen til at deltage. Vi tilpasser øvelserne til den enkeltes niveau, så alle kan føle sig komfortable og få glæde af træningen.

TungTeknik

TungTeknik, fokuserer vi på at opbygge styrke og forfine teknikken bag de tre store løft: “Squat, bænkpres og dødløft”. Vi begynder altid med en specifik opvarmning, der forbereder din krop til de tunge løft, der venter. Den første del af træningen foregår i et roligt tempo, hvor vi tager tid til at fokuserer på de tunge løft og teknikken bag dem. Afslutningsvis får vi pulsen op med sideøvelser, så vi sikrer os at du får trænet hele kroppen.

Uanset om du er en erfaren løfter eller nybegynder, er TungTeknik det rette valg for dig, der ønsker at udfordre dine grænser og forfine din træningsteknik for at opnå maksimale resultater på sikrest mulige måde.